9 eteriska oljor för överflöd och dina pengar - XO, Tara Wagner (2023)

9 eteriska oljor för överflöd och dina pengar - XO, Tara Wagner (1)

Knapphet, schmarity. Det finns en olja för det. Jag ska presentera nio av dem faktiskt. Nio eteriska oljor för överflöd och alla de saker som påverkar ditt tänkesätt runt det. Jag kommer också att visa dig hur du använder dem. Så låt oss bli feta.

Om du är ny på eteriska oljor eller är ny på det jag pratar om, finns det två länkar som du kanske vill kolla in först:

 • Varför dōTERRA, där jag delar med mig av min bakgrund och hur jag blev en sådan oljesnobb. Och den andra är
 • Hur eteriska oljor fungerar med ditt tänkesätt, för om du klickade in i det här inlägget och undrade om det kan vara lite woo-woo eller hokey, kommer det inlägget att förklara vad jag egentligen pratar om.

Om du redan är övertygad om båda, låt oss prata överflöd.

Se här eller läs nedan.

9 eteriska oljor för överflöd och dina pengarKlicka för att tweeta

MEN FÖRST EN DISCLAIMER

För det första, listan över eteriska oljor för överflöd som jag ska ge dig är egentligen bara en utgångspunkt, eftersom ditt eget tänkesätt kring brist eller överflöd kommer att varaunik för dig.

För att verkligen hitta rätt oljor eller blandningar för dig, kommer du att vilja gräva i dinegenupplevelser kring överflöd, kring knapphet och kring pengar.

Titta på känslorna som dyker upp för dig, behoven som du försöker ta itu med eller som du kämpar för att ta itu med, eventuella övertygelser, tankar eller rädslor som kan ligga bakom dessa saker.

Och om du är en kvinnlig entreprenör, håll dig till slutet eftersom jag har ett verktyg som kommer att hjälpa dig att göra det också.

ATT DEFINIERA ÖVERFÖD

Överflöd handlar verkligen omodla ett tillväxttänkande, vilket innebär att se möjligheter och lösningar runt omkring dig. Det innebär att ta tillvara på kreativt eller divergerande tänkande, utnyttja tacksamhet och lita på det energiflödet i både att ge och ta emot.

Så oljorna som jag kommer att rekommendera och introducera dig för bidrar alla till överflöd på ett av dessa områden.

Jag ska gå igenom alla 9 oljorna och sedan ge dig några tips om hur du använder dem efter att vi har gått igenom var och en.

ETTERIELL OLJA #1 WILD ORANGE

Den eteriska oljan nummer ett för överflöd ärVild apelsin, och detta beror på att denna olja handlar om:

 • Kreativt tänkande
 • Glädje
 • Lekfullhet

Du vet, alla saker som behövs för att få oss till rätt stämning för att börja skapa eller se överflöd i vårt liv.

ETTERIELL OLJA #2 TANGERIN

I samma linje som Wild Orange ärMandarin, vilket också är riktigt bra för:

 • Kreativitet
 • Lekfullhet
 • Fysisk energi
 • Känslomässig energi

Det är bra att använda när du känneröverväldigadeller övervinnas av känslomässiga bördor.

ETTERIELL OLJA #3 LITSEA

Den tredje eteriska oljan för överflöd ärLitsea, som egentligen kallas manifestationsoljan eller manifestationen.

Denna olja handlar egentligen om:

 • Att få oss själva i linje
 • Känner mig väldigt kompetent och litar på vår intuition
 • Att ta till sig en känsla av mottaglighet
9 eteriska oljor för överflöd och dina pengar - XO, Tara Wagner (2)
ETTERIELL OLJA #4 HELA

Nästa eteriska olja för överflöd skulle varaHeja på. Detta är en blandning av citrus- och kryddoljor.

Jag gjorde ett blogginlägg om detta och varför det är så bra, särskilt kring pengatänkande, så jag låter dig kolla upp det.Klicka här för att läsa bloggen om det!

Kort sagt, när du blandar de där citrusoljorna som handlar om kreativitet, lekfullhet och överflöd, med kryddoljor som handlar om intuition, att komma in i våra kroppar, lita på oss själva, får du en riktigt bra blandning för att inte bara försätta dig i ett nötskal. gott humör, men hjälp dig att bara utnyttja det tillväxttänkesätt och överflödstänk som du arbetar med.

ETTERIELL OLJA #5 CITRUS BLISS

En annan stor citrusblandning för överflöd ärCitrus Bliss. Detta inkluderar faktiskt bådaVild apelsinoch denMandarini den, men ökar också den sötman för livet.

Och anledningen till att vi vill använda mycket citrusoljor när vi pratar om överflöd är på grund avsättatt det påverkar vårt tankesätt och vårt perspektiv.

När vi är glada tenderar vi att orientera oss mot saker som är gladare eller mer glädjefyllda. Vi känner oss mer kreativa, vi känner oss mer lekfulla ochdet är då vi kan skapa eller ta emot mer överflöd i våra liv.

MEN, DET HANDLAR INTE OM CITRUSOLJOR

Så vi har gått igenom alla dessa upplyftande, energigivande oljor, men ibland gör stressen som vi kan känna kring detta ämne att vi känner oss riktigt oroliga, spända, överväldigade eller bara stressade.

Du kanske behöver titta på oljor som kommer att hjälpa oss att lugna våra känslor, lugna våra nerver, jorda oss själva, hjälpa oss att luta oss in i en känsla av tillit genom att bekräfta våra behov av trygghet eller säkerhet.

Detta tror jag är en pusselbit som ofta saknas.

Människor kommer att titta på vad de behöver göra för att skapa överflöd, men devanaadresserar ofta hålet i sin båt, eller hur?

Om dina känslor går i spillror på grund av stressen du känner, måste du ibland göra detstoppa det från att hända förstinnan du kan komma in i dessa upplyftande, energigivande oljor.

För att göra det kommer vi att gå igenom några olika oljor som kommer att göra dethjälpa dig att möta några av de djupare underliggande behoven, eller ta itu med några av dessa djupare underliggande övertygelser eller rädslor, så att du kan börjalångsamtlätta på dig själv mot några av dessa mer upplyftande, energigivande oljor.

ETTERISK OLJA #6 ONGUARD

Ibland kan ämnet pengar eller överflöd vara ganska laddat.

Det kan vara väldigt triggande och det kan väcka mycket oro för vad andra människor tycker, kanske till och med bedömningar som vi uppfattar från andra människor. När så är fallet kanske du vill titta påPå vakt.

På vaktkallas den skyddande blandningen, den används vanligtvis för saker som ditt immunförsvar och den är bra för det, men den innehåller också några av dessa kryddoljor och det inkluderarVild apelsinockså.

Det är bra att låta dig stå i din egen integritet för att kunna göra de val som är rätt fördu, trots alla upplevda bedömningar som du kan uppleva från andra människor i ditt liv.

ETTERISK OLJA #7 FRANKINCENSE

Nästa eteriska olja för överflöd är Frankincense. Detta är oljan av:

 • Sanning
 • Ljus
 • Tro
 • Förtroende

Du vill använda denna olja när du har att göra med mycketförtroendefrågorrunt pengar, eller ompengar kännssmutsigtill dig, det känns som något som man kanske borde ta på, man inte ska komma in i, man inte ska hantera.

Det här kommer att bli en olja som bara kommer att tillföra mer ljus, mer medvetenhet och mer tro på processen att ge och ta emot, och hjälpa dig att släppa någon av dessa begränsande övertygelser som säger dig att "det är inte okej".

9 eteriska oljor för överflöd och dina pengar - XO, Tara Wagner (3)
ETTERIELL OLJA #8 SPIKENARD

Den åttonde eteriska oljan för överflöd ärSpikenard. Jag pratade om detta i ett blogginlägg om negativ energi, att använda eteriska oljor för negativ energi.Du kan kolla in det genom att klicka här för att lära dig lite mer om Spikenard i den sfären.

Jag älskar det också eftersom det hjälper oss att frigöra negativ energi som vi kan bära runt på ämnet pengar, kring ämnet pengar eller överflöd, kanske någon skuld eller skam som vi bär med oss.

Det hjälper dig faktiskt att utnyttja tacksamhet.

Jag tror att anledningen till att den gör detta är för att när du släpper all den negativa energin, är det enda som finns kvar saker som kärlek, glädje och tacksamhet.

Du faller bara in i denna känsla av välbefinnande i ditt liv.

Spikenardkommer att vara en som du vill använda om du kämpar med mycket skuld/skuld och skam kring ämnet överflöd.

ETTERISK OLJA #9 LIVETS TRÄD

Och så har vi äntligenLivets träd. Arborvitae handlar egentligen om att tillåta osssläppa kampenvi har runt överflöd.

Ibland har vi den här känslan av att saker måste vara svåra, att detharatt vara svår, att vi måste lägga ner så många timmar eller så mycket hårt arbete för att knappt gnissla förbi.

Om du kämpar med känslor som "det måste vara svårt", "pengar är inte lätt", "pengar växer inte på träd", det här kan vara en riktigt bra olja att börja använda för att hjälpa dig att släppa de gamla föreställningarna, gamla mönstren och utnyttja tanken att, ja, ibland kan det vara svårt, ibland kan det utmana dig eller ta dig ur din komfortzon, men det gör den intehatill.

HUR MAN ANVÄNDER ETTERISKA OLJOR FÖR ÖVERFÖR

Det finns många saker du kan göra när det gäller tillämpningsmetoder. En av mina favoriter kommer alltid att vara att se till att du använder dem aromatiskt på något sätt. Även om du använder det lokalt, vill jag fortfarande att du andas in den aromen medan du gör något av ditt tankesätt kring överflöd, pengar, glädje eller tacksamhet.

Så detta kan betyda att du applicerar det på baksidan av nacken och sedan andas in det. Det kan betyda att du kastar den i diffusorn. Vad som än fungerar för dig är bra.

Börja med vilken olja som helst som väckte din uppmärksamhet först.

Du kan använda dem individuellt, eller om du vill kombinera oljor kan du definitivt gå vidare och göra det.

Om du vill leka med några egna diffusorrecept, vad jag skulle säga är att prova ett 5:3-förhållande: 5 droppar av några av dessa mer energigivande citrusoljor till 3 droppar av några av dessa mer jordande, lugnande oljor som kan ge dig den känslan av trygghet eller kan hjälpa dig att känna dig mindre stressad kring ämnet.

BEKRÄFTNINGAR ATT ANVÄNDA MED ETTERISKA OLJOR FÖR ÖVERFÖR

Om du letar efter lite mindset-arbete att göra med dessa oljor (om du inte redan har en sådan praxis) vad jag skulle säga är att använda några affirmationer med dina eteriska oljor för överflöd.

Några exempel skulle vara:

 • Det finns mer än tillräckligt för mig.
 • Även när jag känner mig stressad vet jag att jag fortfarande är säker.
 • Mina behov tillgodoses alltid.
 • Jag har mer än tillräckligt för mig själv och mer än tillräckligt för att betala det framåt.
 • Både att ge och att ta är lätt för mig.

Se till att ocksåse min video om hur eteriska oljor fungerar med ditt tänkesättför att få några idéer om fler sätt att använda dem för att hjälpa till att förändra de underliggande föreställningarna eller känslorna som du kanske upplever kring ämnet överflöd.

OM DU ÄR EN KVINNLIG ENTREPRENÖR I BEHÖVER AV LITE HJÄLP ATT GÖRA IN DITT TÄNKELIGT OM ÖVERFÖD, INKLUSIVE KÄNSLARNA, BEHOVEN, DE UNDERLIGGANDE TRORNA...

Du har tur, det här är vad jag gör.

Kolla in min gratis flaskhalsar till genombrott-utbildning

Det är enfri15-minuters utbildning följt av ett par användbara e-postmeddelanden för att visa kvinnliga entreprenörer hur man upptäcker vad som verkligen håller dig tillbaka i ditt liv och i ditt företag.

Du kan ta flaskhalsar till genombrott gratis genom att klicka på bilden nedan ellerKlicka här för att lära dig mer!

HUVUD DIG, BOSS LADY?

Var noga med att lämna mig en kommentar som låter mig veta dina favoritbekräftelser eller tänkesätt att använda med eteriska oljor för överflöd.

Scrolla ner för att lämna dina kommentarer!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Porsche Oberbrunner

Last Updated: 26/08/2023

Views: 5745

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Porsche Oberbrunner

Birthday: 1994-06-25

Address: Suite 153 582 Lubowitz Walks, Port Alfredoborough, IN 72879-2838

Phone: +128413562823324

Job: IT Strategist

Hobby: Video gaming, Basketball, Web surfing, Book restoration, Jogging, Shooting, Fishing

Introduction: My name is Rev. Porsche Oberbrunner, I am a zany, graceful, talented, witty, determined, shiny, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.