21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (2023)

Många nya filmer somSoulcatcher, Pareshan, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, Meg 2: The Trenchoch fler har släppts under den första veckan i augusti. Listan innehåller också en kant av sätetKoreansk film Barnetmed Kim Seon-ho i huvudrollen. Förutom alla dessa nya filmer har vi också lagt till spännande och underhållande nya serier, koreanska dramer och dokumentärer som kom till olika OTT-plattformar somSonyLIV,JioCinema,Netflixoch andra på listan som hjälper dig att välja det bästa alternativet i helgen. Scrolla ner för att bläddra igenom alla nya filmer och program som kom på OTT och på biografer den här veckan som kommer att underhålla dig hela helgen.

21 nya filmer och program att se i helgen som erbjuder en intressant blandning av spänning, action, mystik och komedi

1. Guardians of the Galaxy Vol. 3 – Disney+ Hotstar

21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (1)

Regissören James Gunns tredje och sista del av filmenGalaxens väktarefranchise är äntligen tillgänglig på Disney+ Hotstar. Filmen fokuserar på Guardians som ger sig ut på ett nytt uppdrag för att rädda Rocket från High Evolutionary. Men med Quill som fortfarande tjatar om förlusten av Gamora, kommer laget att kunna rädda den förstnämnda? Marvel-filmen innehåller bland annat Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan och Pom Klementieff.

2. Soulcatcher – Netflix

21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (2)

En militärentreprenör anlitas för att beslagta ett vapen som har potential att förvandla oskyldiga människor till vilda mördare. Men handlingen tar en oväntad vändning när den förstnämndes bror blir ett offer för det vapnet. Vad som följer härnäst utgör huvudberättelsen omSjälsfångare. Filmen har Piotr Witkowski, Jacek Koman och Jacek Poniedziałek i centrala roller. Andra nya filmer som har släppts den här veckan ärGuardians of the Galaxy Vol. 3, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, Pareshanoch mer.

3. Fatafati – SonyLIV

21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (3)

Fatafatiär en bengalisk film som fördjupar sig i livet för Phullora Bhaduri, en begåvad skräddare som strävar efter att bli en modeinfluencer. Kommer hon att lyckas övervinna body shaming och uppfylla sin dröm? Filmen har Ritabhari Chakraborty och Abir Chatterjee i huvudrollerna.

4. Poisoned: The Dirty Truth About Your Food – Netflix

21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (4)

Poisoned: Den smutsiga sanningen om din matbelyser frågorna om dödliga livsmedelsburna sjukdomar i USA genom explosiva intervjuer av experter och offrens familjer.

5. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem – Teatrar

21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (5)

Här är en annan spännande film som kommer till biograferna den här veckan. BetitladTeenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, Jeff Rowe-regissören kretsar kring fyra sköldpaddsbröder som kommer ut ur gömstället för att leva ett normalt liv. Men det tar inte lång tid för saker att gå söderut när de accepterar ett uppdrag att spåra ett mystiskt brottssyndikat.

6. Untold: Jake Paul the Problem Child – Netflix

21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (6)

Ta en paus från alla nya filmer och program och dyk in i Netflix nyadokumentär Osagt: Jake Paul problembarnetsom hjälper dig att känna din favorit online-skojare som blev boxare Jake Paul bättre.

7. The Lost Flowers of Alice Hart – Amazon Prime Video

21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (7)

Sigourney Weaver och Alycia Debnam-Carey rubricerar Amazon Prime Videos nya mysteriedrama,De förlorade blommorna av Alice Hart. Baserat på Holly Ringlands romanserie, följer det nyligen anlända dramat en ung flicka som flyttar in hos sin mormor efter att ha förlorat sina föräldrar i en mystisk brand. Allt eftersom handlingen fortskrider lär hon sig mer om hemligheterna relaterade till henne och hennes familj.

8. The Lincoln Lawyer Säsong 2 Del 2 – Netflix

21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (8)

Med nya personliga och professionella motgångar som spårar ur Mickey Hallers liv, kommer han att kunna rädda sin nyfunna kärlek Lisa Trammell, som anklagas för att ha mördat en fastighetsmogul? Baserad på Michael Connellys romanserie,Lincoln-advokatenManuel Garcia-Rulfo har huvudrollen.

9. Pareshan – SonyLIV

21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (9)

Skriven och regisserad av Rupak Ronaldson, ensemblebesättningen i Telugu-filmenPareshanmed bland andra Thiruveer, Pavani Karanam, Bunny Abhiran och Sai Prasanna. Producerad avRana Daggubati, komedifilmen kretsar kring fyra vänner från Singareni-området som slutar med att sätta varandra i trubbel i ett desperat försök att tjäna pengar.

10. The River Wild – Netflix

21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (10)

Netflix har lanserat en omstart av Curtis Hansons film från 1994The River WildDenna vecka. Berättelsen följer ett syskonpar vars utomhusresa förvandlas till deras största mardröm när de stöter på en grupp farliga flyktingar. Ben Ketai-regissören med Adam Brody, Taran Killam och Leighton Meester i huvudrollerna är ett annat lysande alternativ som finns på listan över nya filmer och serier att titta på i helgen.

11. Mark Cavendish: Never Enough – Netflix

21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (11)

Mark Cavendish: Aldrig nogär en intimdokumentärsom beskriver cyklisten Mark Cavendishs resa. Den nyligen släppta dokumentären fokuserar på idrottarens snabba uppgång, fall och återuppståndelse i den professionella världen.

12. Fysisk säsong 3 – Apple TV+

21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (12)

Apple TV är tillbaka med ännu en spännande säsong av Rose Byrne i huvudrollenFysisk. Det mörka komedi-dramat fortsätter att fokusera på Byrnes karaktär Sheila Rubin, som står inför nya utmaningar efter att ha nått framgång som fitnessentreprenör under föregående säsong. Utspelar sig i 80-talets San Diego, den underhållande serien är skapad av Annie Weisman.

13. Daya – Disney+ Hotstar

21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (13)

Låt oss seär en fängslande film som följer en bårhusbilschaufför vars enkla liv tar en oväntad vändning när han hittar en död kropp som inte har tagits emot i sin skåpbil. Utan några bevis för att bevisa att han är oskyldig, kommer han att kunna spåra upp den sanne mördaren och lösa fallet? Den yttersta Telugu-thrillern har JD Chakravarthy i huvudrollen.

14. Devil’s Workshop – Lionsgate Play

21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (14)

Djävulens verkstadär enpsykologisk rysaresom berättar historien om en kämpande skådespelare som bestämmer sig för att tillbringa en helg hemma hos en demonolog för att förbereda sig för en kommande audition. Men är han beredd att konfrontera den mörka värld han är på väg in i? Filmen har Timothy Granaderos, Radha Mitchell och Emile Hirsch i centrala roller.

15. Heartstopper Säsong 2 – Netflix

21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (15)

Netflix har återvänt med ännu en underhållande säsong av deras mycket uppskattade tonårsdrama,Hjärtstoppare. Den nya säsongen fortsätter att fokusera på Nick och Charlie samtidigt som de fokuserar på deras resa för självupptäckt när de jonglerar sig igenom alla hinder.

16. The Big Nailed It Baking Challenge – Netflix

21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (16)

Tio oerfarna bagare tävlar mot varandra i Netflix nya dokusåpa,The Big Nailed It Baking Challenge. Se dessa tävlande komma med innovativa skapelser med några tips från professionella konditorer.

17. The Child – Teatrar

21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (17)

GilladeKoreanska drameroch filmer? Om ja, då Kim Seon-hos nya filmBarnetborde vara ett måste att titta på för dig i helgen. Filmen som släpptes på bio den här veckan följer en kämpande boxare som reser till Korea efter att ha upptäckt sanningen om sin fars existens. Situationen blir dock komplicerad när han dras in i en oväntad kamp om arv med sin halvbror och andra giriga.

18. Jakten på Veerappan – Netflix

21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (18)

Jakten på Veerappanär en annan spännandedokumentärlanserades av Netflix den här veckan. Den berättar historien om en av Indiens mest fruktade smugglare, Koose Munisamy Veerappan, vars regeringstid utlöste en 17 år lång jakt i södra Indien.

19. Fatal Seduction Volym 2 – Netflix

21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (19)

Efter att ha avslutat den första säsongen på en cliffhanger har Netflix äntligen släppt den efterlängtade andra volymen avFatal förförelse. Medan den första volymen grävde ner sig i det komplexa livet för en universitetsprofessor och hennes passionerade affär med en yngre man, kommer den andra volymen att fokusera på den senares kamp för att hitta den verkliga boven som är ansvarig för hennes bästa väns död.

20. Meg 2: The Trench – Teatrar

21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (20)

engelsk skådespelareJason Stathamär tillbaka med uppföljaren till sin succéfilm från 2018,Jag. Filmen följer en grupp forskare vars resa går i kaos när de upptäcker en illvillig gruvdrift i djuphavet. Men det är inte det enda hotet mot deras uppdrag eftersom de också måste undvika de förhistoriska och farliga hajarna för att överleva.

21. Choona – Netflix

21 nya filmer och program fulla av spänning, mystik, action och komedi att titta på i helgen på Netflix, SonyLiv och mer (21)

En osannolik grupp missanpassade förenas för att komma på en rånplan för att straffa en politiker som har gjort dem alla orätt. Men med resultatet av deras plan som resulterar i kaos, kommer de att kunna komma på en ny plan för att ta sig ur den oväntade situationen? Styrd av Pushpendra Nath Misra,SanningenstjärnorArshad Warsi, Jimmy Shergill, Aashim Gulati, Namit Das och Monika Panwar i framträdande roller.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated: 07/09/2023

Views: 5741

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.